fbpx

Μαρούσι     Χαλανδρι  Θέλω να γραφτώ

Your image

Λάμπρου Σοφία

Καθηγήτρια Αγγλικών

Καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας : 18 χρόνια στην Ευρωγνώση. Πτυχίο αγγλικής φιλολογίας, diploma in Translation Studies, diploma in Methodology Καθηγήτρια Ισπανικής γλώσσας : 10 χρόνια. Πτυχίο Ισπανικής φιλολογίας.

Your image

Ζωή Νίστα

Καθηγήτρια Αγγλικών

Είμαι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Λογοτεχνίας και Μετάφρασης από το Πανεπιστήμιο Cambridge. Έχω 23 έτη προϋπηρεσία σε αυτό το αντικείμενο από επίπεδο Pre-Junior εως Proficiency, IELTS, TOEFL. Στον ελεύθερο χρόνο μου διαβάζω βιβλία και μου αρέσει να πηγαίνω εκδρομές.

Your image

Vatov Sarah

Καθηγήτρια Αγγλικών και Γαλλικών

Bachelor και Master degree Αγγλικής και Γαλλικής Φιλολογίας από το Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών. Εξειδίκευσε στη διδασκαλία αγγλικών και γαλλικών μαθητών γυμνασίου. Εμπειρία με ενήλικες και παιδιά σε όλα τα επίπεδα.

Your image

Φλουρή Ελευθερία

Καθηγήτρια Γαλλικών

Είμαι πτυχιούχος γαλλικής γλώσσας και δίγλωσσης επαγγελματικής μετάφρασης (C.E.F.T.P) από το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών. Έχοντας διανύσει μακρόχρονη πορεία στην εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας, Διαθέτω αξιόλογη κι επιτυχημένη επαγγελματική εμπειρία στον Όμιλο Ευρωγνώση όπως και σε άλλα κέντρα στα οποία έχω εργαστεί. Αγαπώ πολύ το αντικείμενο μου, λατρεύω τα ταξίδια και στόχος μου είναι να φέρω το κάθε παιδί σε ουσιαστική επαφή με τη γλώσσα, την κουλτούρα και τον πολιτισμό της Γαλλίας μέσα από ένα ευχάριστο αλλά και εποικοδομητικό μάθημα.

Your image

Σκαρλάτου Μαρία

Καθηγήτρια Αγγλικών

Είμαι απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας του Αμερικανικού κολλεγιου Ελλαδας (Deree College), με εξειδίκευση στη γλωσσολογία. Πολυετής πείρα στη διδασκαλία σε όλα τα επίπεδα από το 2004. Ιδιαίτερα στοιχεία του χαρακτήρα μου είναι το χιούμορ, καλή διάθεση και θετική ενέργεια.

Your image

Αγγελική Γκιόκα

Καθηγήτρια Αγγλικών

Bachelor και Master degree στο University of Wales, Diploma of University of Oxford. Πρακτική στο International House of London. Εμπειρία σε επίπεδα A1 έως C2. Τμήματα παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων. Ενδιαφέροντα: τένις, κολύμβηση, ταξίδια.

Your image

Γρηγοράκη Μαρία

Καθηγήτρια Αγγλικών

Είμαι κάτοχος πτυχίου αγγλικής γλώσσας και έχω 25 χρόνια προϋπηρεσίας διδάσκοντας επίπεδα από Pre-junior έως Proficiency (C2). Έχω πτυχίο πιάνου και μουσικών σπουδών και έχω διδάξει 10 χρόνια σε ωδεία. Στον ελεύθερο χρόνο μου αγαπώ το διάβασμα ,τη Yoga και τις αποδράσεις στην εξοχή. Είμαι μέλος των Active Sundays και του D-euzin.

Your image

Σπύρου Άγγελος

STEM-Ρομποτική

Εκπαιδευτικός μηχανολογίας και μηχανολόγος μηχανικός ΑΣΠΑΙΤΕ. Πολυετής εμπειρία στη ρομποτική ως εκπαιδευτικός και κριτής στους πανελλήνιους και παγκόσμιους διαγωνισμούς WRO. Διακρίσεις: 2η θέση στο πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής Eυρωγνωση-Engino. Hobby: 3D printing.

Your image

Μυλωνά Ευαγγελία

Καθηγήτρια Αγγλικών

Είμαι απόφοιτος Αγγλικής φιλολογίας του Deree College και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Ειδική Αγωγή από το Frederick University . Έχω πολυετή εμπειρία σε όλα τα επίπεδα και ειδικότερα στους μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Παράλληλα είμαι τριτοετής φοιτήτρια στο Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Ελληνικός Πολιτισμός.

Your image

Κυζερίδου Ραφαέλα

Καθηγήτρια Γερμανικών

Σπούδασα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Συνέχισα τις σπουδές μου στο Ινστιτούτο Γκαίτε της Θεσσαλονίκης στο διετές μεταπτυχιακό Μετάφρασης. Από το 2004 εργάζομαι στον Όμιλο Ευρωγνώση σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Your image

Αγγελή Εύη

Καθηγήτρια Αγγλικών

Απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεταπτυχιακός τίτλος στις Επιστήμες της Αγωγής - Ειδική Εκπαίδευση. Εμπειρία διδασκαλίας σε επίπεδα Pre-Junior έως Proficiency, IELTS, καθώς και σε άτομα με δυσλεξία, αυτισμό και ΔΕΠΥ. ( Γνώστης γραφής Braille και κάτοχος ECDL. ) Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τη μουσική, τη ζωγραφική και την εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Your image

José A. Pomares Mozo

Καθηγητής Ισπανικών

Είμαι Ισπανός και διδάσκω Ισπανικά από το 1992. Είμαι πτυχιούχος Φιλολογίας και τα Ισπανικά είναι η μητρική μου γλώσσα.

Your image

Χρύσα Γκουτζικίδου

Καθηγήτρια Ιταλικών

Είμαι απόφοιτη της Φιλοσοφικής σχολής του τμήματος Ιταλικής γλώσσας και Φιλολογίας με βαθμό πτυχίου 8.01 και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου του προγράμματος «Ελληνορωμαϊκές-Ελληνοϊταλικές Σπουδές: Λογοτεχνία – Ιστορία & Πολιτισμός» του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Έχω πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία και προετοιμασία πτυχίων όλων των επιπέδων στα Ιταλικά κυρίως σε τμήματα ενηλίκων.

Your image

Κετσετσιάδη Αλεξία

Μελέτη Δημοτικού

Είμαι δασκάλα, αριστούχος απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι γνώστης της Αγγλικής και Ρωσικής γλώσσας. Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τον εθελοντισμό και μου αρέσουν τα ταξίδια.

Your image

Τσακαλάκη Ελεάνα

Μελέτη Δημοτικού

Είμαι εκπαιδευτικός δημοτικής εκπαίδευσης απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κύπρου. Έχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το ΕΚΠΑ με θέμα «Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας για την Εκπαίδευση». Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με τη μελέτη και την ενισχυτική διδασκαλία μαθητών δημοτικού. Στο παρελθόν έχω εργαστεί σε δημοτικά σχολεία της Κύπρου και της Ρώμης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών έχοντας πάρει υποτροφία για την ακαδημαϊκή μου επίδοση πραγματοποίησα ένα εξάμηνο στο πανεπιστήμιο Rey Juan Carlos της Μαδρίτης. Συνεχίζω την επιμόρφωσή μου συμμετέχοντας σε διάφορα σεμινάρια που αφορούν τις μαθησιακές δυσκολίες, την ενιαία εκπαίδευση, τη μη τυπική μάθηση και άλλα.

Your image

Μαρία Ποταμίτου

Καθηγήτρια Αγγλικών & Γαλλικών

Πτυχιούχος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στην Γαλλία και παραμονή 5 έτη όπου και εργαζόμουνα. Επίσης κάτοχoς Proficiency της Αγγλικής Γλώσσας και παραμονή στην Αγγλία και εργασία μου εκεί. Επιπλέον διπλώματα στην ιταλική και γερμανική γλώσσα και παρακολούθηση μαθημάτων της Iσπανικής γλώσσας. Eπαγγελματική πείρα στην διδασκαλία γαλλικών και αγγλικών στην Ελλάδα καθώς και στην Γαλλία και Αγγλία κατά την παραμονή μου εκεί.

Skaltsa

Σκαλτσά Μαργαρίτα

Καθηγήτρια Αγγλικών

Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας με 25 έτη προϋπηρεσίας στον τομέα σε όλα τα επίπεδα από Junior μέχρι C2, τμήματα παιδιών, εφήβων και ενηλίκων. Προετοιμασία όλων των πτυχίων όλων των επιπέδων. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ειδική Αγωγή και την Διδασκαλία της Ελληνικής σε Ξένους. Θεωρώ ότι η διδασκαλία και μάθηση θα πρέπει να αποτελούν μια ευχάριστη διαδικασία ανταλλαγής γνώσης και εμπειριών μεταξύ διδάσκοντος και διδασκομένου.

Your image

Λίδα Κατσάκου

Καθηγήτρια Αγγλικών

Καθηγήτρια αγγλικών με πείρα σε όλα τα επίπεδα. Απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (αποφοίτηση με διάκριση: Cum Laude). Αγάπη για το αντικείμενο, με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τη γλωσσολογία, τη λογοτεχνία, τη μετάφραση και τις εικαστικές τέχνες. Πάντα σε επαφή με τις καινούριες διδακτικές και παιδαγωγικές μεθόδους μέσω σεμιναρίων και επιμορφώσεων. Εμπειρία με παιδιά και ενήλικες, και πείρα με μαθησιακές δυσκολίες. Ενασχόληση και με την διδασκαλία της ισπανικής ως δεύτερης ξένης γλώσσας.

Skaltsa

Τζούτζα Βάγια

Καθηγήτρια Αγγλικών & Φιλόλογος

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του ΑΠΘ και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων: στις Επιστήμες της Αγωγής και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων αντίστοιχα. Έχω επάρκεια διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας. Διδάσκω δέκα χρόνια ελληνικά και αγγλικά σε παιδιά, καθώς επίσης και Ελληνικά ως δεύτερη/ξένη γλώσσα σε παιδιά και ενήλικες.